STRAVA U S. BRODU: U masovnoj tučnjavi vojnik cipelario mladića – Djeda Mraza

U subotu popodne u centru Slavonskog Broda, na Šetalištu braće Radić, došlo je do tučnjave više osoba.

PU slavonsko-brodska utvrđuje sve činjenice a po završetku kriminalističkog istraživanja dostavit će cjelovitu informaciju, priopćeno je.

Lokalni portal 035portal.hr, koji je donio i snimku tučnjave u kojoj nasred ceste leži mladić obučen u Djeda Mraza.

Kada se mladić pokušao pridići prilazi mu drugi mladić te ga snažno udara nogom u glavu. Nakon toga udareni mladić pada bez svijesti na asfalt.

Kasnije neslužbeno 035portal.hr saznaje kako je ozlijeđeni mladić u kostimu Djeda Božićnjaka upravo na obradi na odjelu hitne medicinske pomoći u Slavonskom Brodu gdje je sam došao zatražiti pomoć, a težina ozljeda još nije klasificirana.

Napadač koji je ujedno i djelatna vojna osoba, također neslužbeno saznajemo,  priveden je u prostorije nadležne policijske uprave odakle su ga upravo predali  na postupanje vojnoj policiji.

Iz policije je večeras priopćeno da su djelatnici OKC Policijske uprave brodsko-posavske oko 15,15 sati zaprimili dojavu o narušavanju javnog reda i mira, odnosno tučnjavi više osoba na Šetalištu braće Radić.

Na mjesto događaja su odmah upućeni policijski službenici, koji su potvrdili istinitost dojave.

– U tijeku je daljnji rad policijskih službenika na utvrđivanju činjenica i okolnosti u vezi navedenog događaja, te ćemo po završetku kriminalističkog istraživanja dostaviti cjelovitu informaciju, naveli su iz brodsko-posavske PU.

Oglasio se MORH

“Ministarstvo obrane najoštrije osuđuje svaku vrstu nasilnog ponašanja i izražava žaljenje zbog incidenta koji se dogodio u Slavonskom Brodu.

Ministarstvo obrane od načelnika Glavnog stožera Oružanih snaga Republike Hrvatske i Vojne policije očekuje poduzimanje svih zakonom propisanih mjera i radnji kako bi se rasvijetlile okolnosti ovog nemilog događaja te pokretanje stegovnog postupka ako se dokaže odgovornost pripadnika Oružanih snaga RH”, priopćilo je Ministarstvo obrane.

Jezivu snimku možete pogledati OVDJE.