STRAVA U LICI: Djevojčica (14) izbodena – dovezena mrtva u bolnicu u Gospiću

TEŠKA NESREĆA: Vozilom Hitne naletio na biciklistu dječaka - liječnici se bore za njegov život
Ilustracija

Djevojčica (14) mrtva je dovezeno u utorak u gospićku bolnicu, a o uzroku smrti još nema nikakvih pravih podataka.

Maja Brozičević, glasnogovornica PU Ličko-senjske, tek je potvrdila da je točno kako je mrtvo dijete dovedeno u bolnicu u Gospiću.

Prema onome što saznaje Lika Online, uzrok se smrti istražuje, ali neslužbeno riječ je o posjekotinama hladnim oružjem zbog čega je djevojčica preminula.

Također neslužbeno, riječ je o djevojčici iz obitelji s područja Dalmacije koja je ljeti na području Žuljine s ličke strane Velebita, gdje napasaju ovce i koze.

Zadarski.hr pak neslužbeno doznaje kako je u svezi tragičnog događaja više maloljetnika s područja Zadarske županije privedeno na obradu u PU Ličko-senjsku a u vezi s tragičnim događajem.

Mladen Krajačić, zamjenik karlovačke Županijske državne odvjetnice, koji je naložio obdukciju, izjavio je Hini da se smrt 14-godišnjakinje vodi kao stradavanje pod sumnjivim okolnostima.

“Službeno mogu reći da Ličko-senjska PU intenzivno provodi kriminalističko istraživanje, ali nama na saslušanje nije doveden još nitko, koliko znam nitko nije ni kod pritvorskog nadzornika, te moram demantirati i medijske spekulacije da je uhićeno nekoliko maloljetnika”, naglasio je Krajačić.