STRAVA NA PAPUKU: U snijegu pronađena dva smrznuta tijela mlađih muškaraca

Djelatnici zimske službe su tijekom svoje akcije čišćenja snijega na Papuku doživjeli pravi šok.

Dok su vozili na dionici ceste Velika-Jankovac, negdje na odvojku prema vojnoj bazi, naišli su na smrznuto tijelo, piše portal Požega.eu.

A potom još jedna grozota, jer je u blizini mjesta pronalaska prvog tijela, jedan građanin pronašao i drugo tijelo.

Informacija je portalu Požega.eu potvrđena iz PU virovitičko-podravske čiji djelatnici obavljaju očevid na mjestu događaja.

Je li riječ o migrantima koje su hladnoća i snijeg zatekli na Papuku i je li osim njih bilo još onih čija su tijela možda prekrivena snijegom, utvrdit će se daljnjom pretragom terena.

Nije poznato hoće li u pretraživanje terena biti uključene i druge službe s obzirom na hladnoću i snijeg kojeg je na Papuku mjestimično i do pola metra.

Policija je o svemu u utorak, 26. siječnja priopćila:

Jučer, 25. siječnja u šumskom predjelu između naselja Slatinski Drenovac i Velika pronađena su dva smrznuta tijela mlađih muških osoba.

Tijelo prve osobe, pronašli su oko 9.45 sati djelatnici tvrtke koja se bavi čišćenjem snijega, prilikom prolaska teretnim vozilom s ralicom na spomenutoj relaciji, dok je drugo tijelo, pronašao 41-godišnjak oko 15 sati na drugoj lokaciji, prilikom dolaska do šumskih radnih strojeva.

Oba tijela su po nalogu Županijskog državnog odvjetnika u Bjelovaru, prevezena na Odjel Patologije u OB Virovitica, radi provođenja obdukcije, te utvrđivanja identiteta, izvijestila je PU virovitičko-podravska.

Komentiraj