STRAVA NA HVARU: Prijavila ga za silovanje, on ju pet puta ranio nožem i oduzeo si život

Podijelite članak

U uvali Zenčišće u Jelsi pronađena je sinoć ozlijeđena ženska osoba, a u polju u blizini mjesta događaja pronađena je mrtva muška osoba, a na tijelu nema tragova kaznenog djela.

Sve se odvijalo oko 19 sati, a motiv je, kako javlja Slobodna Dalmacija, prijava zbog silovanja.

Strana državljanka izbodena je nožem, a po svemu sudeći izbo ju je muškarac koji je pronađen mrtav u blizini nedugo kasnije.

Policija je izašla na mjesto događaja, kao i djelatnici Hitne pomoći koji su ženu s ubodnim ranama prevezli u splitsku bolnicu.

Napad je, navodno, motiviran osvetom jer ga je žena prije desetak dana prijavila za silovanje.

Nakon što joj je zadao nekoliko ubodnih rana po tijelu, muškarac si je navodno sam oduzeo život u obližnjem polju.

Riječ je o mještaninu M. Đ., doseljeniku iz BiH, koji je u utorak navečer nožem napao litvansku državljanku i ubo ju je pet puta u tijelo.

Policijski očevid je u tijeku.

“Oko 19:10 sati policija je dobila dojavu o ozlijeđenoj ženskoj osobi u uvali Zenčišće na otoku Hvaru i prema prvim informacijama radilo se o ubodnim ranama. Na mjesto događaja je odmah došla Hitna pomoć te joj je pružena medicinska pomoć nakon čega je helikopterom prebačena u KBC Split.

Kako saznajemo nije životno ugrožena, ali se za sada ne zna težina ozljeda. Istodobno je u polju u blizini mjesta događaja pronađena mrtva muška osoba, a na tijelu nema tragova kaznenog djela”, kazala je Slobodnoj Dalmaciji Ana Čepić iz PU splitsko-dalmatinske.

 

Komentiraj