STRAVA NA AUTOCESTI A 1: U sudaru kombija i kamiona najmanje četvero mrtvih

Na A1 u smjeru Karlovca došlo je do teške prometne nesreće u kojoj je smrtno stradalo nekoliko osoba. Prometna nesreća dogodila se i kod Makarske.

Oko 7:20, na A1, na 19. kilometru iza odmorišta Desinec u smjeru Karlovca, došlo je do teške prometne nesreće u kojoj su sudjelovali teretno vozilo (kamion) i kombi vozilo.

Više osoba je smrtno stradalo i ozlijeđeno.

Neslužbeno doznajemo da je preminulo najmanje četvero ljudi. Na mjestu nesreće je policija, hitna pomoć i vatrogasci.

Zbog teške prometne nesreće prekinut je promet na autocesti A1 između čvorova Donja Zdenčina i Jastrebarsko u smjeru Dubrovnika.

Promet je preusmjeren i vodi se obilaznim pravcima. Na izlazu s autoceste pred naplatom Donja Zdenčina u smjeru Karlovca kolona je oko 1 km, javlja HAK.

O uzrocima i okolnostima u kojima je došlo do ovog sudara zasad nema informacija. Više detalja trebalo bi biti poznato nakon policijskog očevida.

Teška prometna nesreća dogodila se i u Brelima oko 3:25.

26-godišnji vozač osobnog automobila izgubio je nadzor nad vozilom te je sletio s kolnika i udario u zid u Ulici Stjepana Radića u Brelima.

Vozač je prevezen u splitsku bolnicu, a zadobio je, za sada, neutvrđene ozljede, dok je 23-godišnji suvozač preminuo, potvrđeno nam je iz PU splitsko-dalmatinske.

Komentiraj

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *