STRAVA U KUĆI PIJANISTA: Tko je ubio dvije djevojčice – Niku (5) i Michele (1)?

pijanist, vadym kholodenko

Vadym Kholodenko, poznati svjetski pijanist, stao je na vratima odsječenih nogu, kada je vidio prizor u domu svoje supruge u Benbrooku, da vidi i uzme djecu, što je inače uvijek radio otkako je sa suprugom u procesu razvoda.

Njegove kćerkice petogodišnja Nike i jednogodišnja Michela bile su mrtve, a supruga Sofia Tsygankova (31) imala je ozljede po glavi i licu. Kad se pribrao nazvao je 911.

Policijski službenik David Babcock izjavio je da za sada nitko nije osumnjičen za ubojstvo, da se za ubojicama traga, te da pijanist Kholodenko nije među osumnjičenima. Supruga Sofia je u bolnici i s njom će biti obavljeni razgovori. Kholodenko, prema izvorima iz policije, surađuje s njima.

Iako policija nije htjela reći kako su djeca ubijena, ipak su potvrdili da djeca nisu izbodena kao majka. Djevojčice su pronađena u svojim krevetima i nije na njima bilo vidljivih tjelesne ozljeda, rekao je Babcock. Istražitelji sada čekaju rezultate obdukcije. Nije bilo niti nikakvih znakova nasilnog ulaska u dom.

Pijanist Kholodenko morao je odgoditi i sve svoje rasprodane koncerte, ne samo zbog boli i nastale situacije, već i zbog toga što je od policije zamoljen da ne napušta mjesto. Susjed Tsygankove, Terry Messer kaže kako je ona bila najčešće s djecom sama. Suprug je često bio na putu. (l. r.)

Komentiraj