STRAŠNA TRAGEDIJA U BEOGRADU: Odličan učenik (14) posijao smrt u školi – više mrtvih

Tragedija u Beogradu. U jutarnjim satima došlo je do pucnjave u osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” u naselju Vračar.

Izvor: Media servis

Od pouzdanog izvora Blic je dobio informaciju da je zatečeno osmero djece i zaštitar bez znakova života. Međutim, to ne mora značiti da je toliko preminulih i da će to biti konačni brpj preminulih, jer ne zna se koliko je ozbiljno stanje ozlijeđenih. Trenutno se liječnici bore za život nastavnici povijesti, jednoj djevojčici i za sada NN osobi.

Napadač je uhićen. U međuvremenu, objavljene su informacije o napadaču.

Kako prenosi Blic, 14-godišnji Kosta K. je sudjelovao na mnogim školskim natjecanjima, a danas je pucao u profesoricu povijesti.

Izvor: Privatni album

Kako su rekli učenici, inače ima sve petice, a nedavno je dobio jedinicu iz povijesti. Ušao je u školu s pet punih šaržera, prenose beogradski mediji.

Cure detalji smrtonosnog pohoda u osnovnoj školi u Beogradu. 14-godišnjak je ušao u školu s pištoljem, a to je vidio zaštitar i krenuo ga je zaustaviti. Učenik je pucao u njega.

Nakon toga, 14-godišnjak je počeo nasumično pucati. Prvo je ispalio hitce u tri osobe u hodniku škole, a zatim upao na sat povijesti i pucao.

“Svi su počeli vrištati, nastala je panika”, rekla je za Blic jedna od učenica. Istraga je u tijeku.

Kako je potvrđeno iz MUP-u Srbije, u pucnjavi je ubijeno osam učenika i zaštitar. Teško je ozlijeđeno šest učenika i jedan profesor.

Ovo je snimka uhićenja: