STRAŠNA TRAGEDIJA: Nitko ne zna zašto se objesila mlada manekenka Marija Ćurčić

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Vijest o samoubojstvu 25-godišnje voditeljice i manekenke iz Beograda, Marije Ćurčić šokirala je prijatelje, poznanike, javnost.

Prelijepa i uspješna tamnoputa manekenka pronađena je mrtva u svom beogradskom stanu u potkrovlju, a da sve bude još strašnije tijelo su joj pronašli roditelji.

Roditelji, glazbenik Đorđe Ćurčić i novinarka Al Jazeere, Ana Marija Alves Ćurčić, zvali su svoju miljenicu telefonom, ali se ona nije javljala.

Budući nije odgovarala niti na poruke, zabrinuli su se i otišli do njezinog stana, zvonili, kucali, ali s druge strane nije bilo odjeka.

Nakon što su vatrogasci i policija provalili u stan zatekli su strašnu sliku.

Marija se bila popela na stolac i objesila remenom o ogradu.

Nije ostavila niti oproštajno pismo, niti bilo kakav znak, a niti ranije nije bilo baš nikakvog tračka nagovještaja o tako strašnom činu.

Naprotiv, još prije koji dan kada je Beograd posjetio čuveni nogometaš Ronaldinho, Marija je s njim snimala neke reklame, čime se pohvalila na svom Instagramu.

Objavila je i fotografiju s nogometašem i napisala kako “ostvaruje dječačke snove”.

A kako pišu mediji u Srbiji, njezini su susjedi rekli kako je djevojka živjela vrlo mirno i povučeno i da nikada nisu ništa posebno uočili.

 

Komentiraj