STRAŠNA OPTUŽBA: Objavili “Severina pokušala ubiti Milana” – evo što kaže pjevačica

Naša poznata pjevačica Severina vodi svoju borbu s bivšim suprugom Milanom Popovićem za skrbništvo nad sinom Aleksandrom još od 2013. godine.

O njihovim svađama i sudskoj trakavici bilo je svakakvih vijesti i nagađanja, a Severina se nije svaki put oglašavala.

No, ovaj put je potaknuta naslovnicom srpskog Telegrafa, koji je na naslovnici napisao: ”Seve pokušala da ubije Milana”, a u tekstu stoji i da policija istražuje napad.

Severina se oglasila na Instagramu, gdje je uz naslovnicu napisala:

”U sudskoj borbi za svoje dijete, od njegova oca dobila sam, pored do sada raznih epiteta i postavljanih ‘dijagnoza’, i neslužbeni status ‘ubojice’ u pokušaju oca djeteta. Razlog je jednostavan… Otac nije uspio dobiti odmah i sada ono što si je zacrtao od nadležnih hrvatskih institucija uključenih u postupak, pa je, nezadovoljan i ljut nakon jučerašnjeg suda, ‘pustio’ u javnost vijest o pokušaju njegova ubojstva od strane mene, i to putem i uz pomoć mog supruga Igora.

Da nije žalosno, bilo bi tragikomično čime se sve pojedinci služe u tzv. borbi na sudu, a sve pod krinkom najboljeg interesa svog djeteta, i da granice ‘fair playa’ i interesa djeteta tu nema, već je cilj totalno uništenje mene i kao majke i kao javne osobe. Svakome je jasno da je to plaćeni oglas i da, ako treba, radi pobjede majku treba proglasiti i ubojicom.

Nisam ubojica niti ću to postati, ja sam samo Severina koja se ne ljuti na navedene pojedince jer nisu oni krivi što im sustav, koji ne funkcionira, dopušta da rade što hoće uz pomoć novca…

Neću podnijeti niti nikakve tužbe zbog navedenog plaćenog ‘oglasa’ u novinama jer je svakome jasno kakva to osoba radi i može raditi, i to svom djetetu, a ja ću i dalje biti majka svom djetetu i samo Severina. Kako jedna pjesma kaže ‘daleko mu kuća…”’, napisala je na društvenoj mreži.

Komentiraj