STRAŠNA NESREĆA KOD NAŠICA: Četverogodišnji dječak poginuo u autu koji je sletio s ceste

Na našičkom području dogodila se večeras strašna promČetverogodišnjaketna nesreća u kojoj je poginuo četverogodišnji dječak.

Nesreća se dogodila između Podgorača i Budimaca, izvijestila je osječko-baranjska policija.

Prve informacije govore da se sve dogodilo oko 19 sati.

Nije poznato zašto je došlo do slijetanja automobila s prometnice, a u nesreći je od zadobicenih ozljeda preminuo dječak (4).

Nakon očevida PU osječko-baranjska je priopćila:

“Na Županijskoj cesti ŽC 4105, između Podgorača i Budimaca, jučer oko 19 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 4-godišnje dijete.

Do prometne nesreće došlo je kada vozač osobnog automobila iz smjera Podgorača prema Budimcima u zavoju nije prilagodio brzinu kretanja osobinama ceste i vidljivosti zbog čega je sletio s kolnika u odvodni kanal gdje je došlo do višestrukog prevrtanja vozila uslijed čega su svi ispali iz vozila.

U prometnoj nesreći 37-godišnjak je zadobio teške tjelesne ozljede, 32-godišnjakinja teške tjelesne ozljede opasne po život, a 4-godišnje dijete preminuo je na mjestu događaja te je prevezeno na obdukciju u Klinički bolnički centar Osijek.

Očevid na mjestu događaja obavila je zamjenica općinskog državnog odvjetnika u Osijeku u suradnji s policijskim službenicima Policijske postaje Našice.

Dana 18./19. studenoga od 20,20 do 00,10 sati promet na ŽC 4105 je bio zatvoren, te se odvijao obilaznim cestovnim pravcima”.