STRANKA UMIROVLJENIKA: Prekinite koaliciju s onima koji su Oluju proslavljali u Srbiji

Iako se vrlo rijetko osvrćemo na ideološka pitanja jer nastojimo svoje djelovanje temeljiti na osnovnim ciljevima usmjerenima osoboma starije životne dobi i umirovljenicima ne možemo a ne primijetiti političku farsu na najveći dan novije hrvatske povijesti.

Kažu to u priopćenju Stranke umirovljenika, koje potpisuje predsjednik Lazar Grujić.

U priopćenju se dalje kaže:

Naime čuli smo premijera kako predsjedanje Europskom unijom posvećuje braniteljima a predsjednicu kako trebamo biti neumorni u domoljublju.

Predlažemo stoga našim najvišim državnim dužnosnicima da odmah povuku prvi potez i raskinu koaliciju sa strankom čiji su saborski zastupnici umjesto u Hrvatskoj proslavu Oluje slavili s našim ratnim protivnicima.

Ako to ne učine sva njihova prenemaganja, uvijeni izrazi i patetični nastupi koje viđamo jednom godišnje  u Kninu, Vukovaru, Škabrnji ili Plitvicama nisu ništa drugo nego neiskreni  istupi i politikantski potezi.

Nadamo se kako će ovu poruku prihvatiti i postati svjesni da  im time želimo samo uspješan nastavak političke karijere i prenosimo glas naroda od kojeg su se željeli to priznati ili ne udaljili.

Lazar Grujić dipl.oec.

predsjednik Stranke umirovljenika

Komentiraj