STRADAO NA MOPEDU: Osječkog poduzetnika usmrtio pred kućom pijani vozač (22)

U naletu pijanog vozača automobila, u Ivanovcu je u subotu u kasnim večernjim satima život izgubio 33-godišnji vozač mopeda.

U priopćenju o nesreći PU osječko-baranjske se kaže:

Jučer, 6. lipnja, oko 22,15 sati, u Ivanovcu, dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao vozač mopeda 33-godišnji hrvatski državljanin.

Do prometne nesreće došlo je na način da se osobni automobil, osječkih registarskih oznaka kretao u Ivanovcu, Dugom ulicom, smjerom zapad – istok. Dolaskom do kućnog broja 176 nije prilagodio brzinu kretanja uvjetima vidljivosti i situaciji na cesti te je prednjim dijelom udario u zadnji dio mopeda bez registarske oznake kojim je upravljao 33-godišnjak.

Vozač mopeda na mjestu prometne nesreće je smrtno stradao, a vozač osobnog automobila i putnica u automobilu, 20-godišnja hrvatska državljanka, lakše su ozlijeđeni. Utvrđeno je da je vozač osobnog automobila upravljao vozilom s nedozvoljenom koncentracijom alkohola u krvi. Liječnička pomoć pružena im je u Kliničkom bolničkom centru Osijek.

Očevid na mjestu događaja prometne nesreće obavila je očevidna ekipa Policijske uprave osječko-baranjske.

Vozač osobnog automobila je uhićen.

Nadležnom državnom odvjetništvu podnosimo kaznenu prijavu.

Kako doznaju 24sata smrtno je tradao Stanko Bunoza (33) iz Ivanovca, poznati osječki poduzetnik, vlasnik putničke i turističke agencije.

 

Komentiraj