ŠTO LI ‘KUHA’ ROMEO JOZAK?: Evo na koga je sportski direktor Dinama ‘bacio’ oko

Foto: HNS
Foto: HNS

Sportski direktor Dinama Romeo Jozak boravio je u Argentini prije dva tjedna, skautirao niz potencijalnih igrača za Dinamo. A tamošnji izvori napominju kako je u posebnom fokusu Romea Jozaka bio Alexis Soto, 23-godišnji branič argentinskog prvoligaša Banfielda.

Prema njihovim tumačenjima, Jozak je 22. travnja u Buenos Airesu pratio dvoboj Banfielda i Quilmesa (2:0) u kojem se želio uvjeriti u kvalitete zahvalnog braniča.

Alexis Soto rođen je 20. listopada 1993. godine, igra na poziciji lijevog beka, tržišna vrijednost iznosi mu 1,75 milijuna eura, a ove sezone skupio je 16 nastupa i upisao dvije asistencije, piše portal Goal.

Alexis Soto je bio član reprezentacije na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru 2016. godine gdje je svlačionicu dijelio s nekim mladim zvijezdama Argentine poput Giovanija Lo Celsa (PSG), Angela Corree (Atletico Madrid) ili Giovannija Simeonea (Genoa). Argentinski mediji navode kako je veliki cilj mladog braniča karijeru nastaviti u Europi, ali i kako Soto na stolu ima ozbiljnu ponudu brazilskog drugoligaša Goiasa.

 

Komentiraj