ŠTIMAC O BURI OKO LIVAJE: Nije ga se pravovremeno sankcioniralo za incident u finalu kupa

“Prije svega, žao mi je Marka. To je prva stvar, a nosi i on svoj dio krivice. Međutim, rekao bih najmanje u ovoj situaciji”, komentirao je Livajino napuštanje reprezentacije Igor Štimac, nekadašnji izbornik naše reprezentacije, a sada izbornik indijske vrste.

“Ovo što se dogodilo u Rijeci je rezultat niza propusta, pogrešaka, koje počinju prvenstveno s pogreškom u finalu kupa, gdje nisu pravovremeno reagirali, nakon Markove pogreške, i uzimanjem mikrofona, da ga se pravovremeno sankcionira, da ih prozove za ono što jedan profesionalac ne smije napraviti. To je bio uzrok ovoga što se dogodilo u Rijeci”, rekao je Štimac za RTL.

Mislite li da je ovo njegov kraj u reprezentaciji?

“Ne mislim, mislim da je njegova budućnost isključivo u njegovim rukama, Izbornik je pokazao da su vrata reprezentacije otvorena za one koji dobro igraju u klubovima, za koje smatra da reprezentaciji može pomoć. Nadam se da ćemo naučiti lekciju za sve što se dogodilo sada i svi naći sebe u tom nizu odgovornosti koju je potrebno imati kada je u pitanju donošenje odluka u pravo vrijeme”.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!