STIGLI POSLJEDNJI OLIMPIJCI: Svečano dočekana braća Sinković i Damir Martin

sinković, braća

U Zagreb su se vratili posljednji olimpijci iz Rio de Janeira. U zagrebačkoj zračnoj luci svečano su dočekani zlatni Martin i Valent Sinković te srebrni Damir Martin.

Iako je prošlo dosta dana od dodjele medalja braća Sinković tek sada shvaćaju što su postigli u Brazilu. Martin se zahvalio svima koji su pomogli i dodao:

“Napravili smo vrhunac svoje karijere i sad možemo u miru dalje raditi. Imamo sve i sada možemo pokušati ponovno osvojiti sve, trudit ćemo se dalje raditi i mučiti da ovakvih trenutaka bude još više”, poručio je Martin, a Valent se zahvalio tvorcu ovog zlata, najboljem svjetskom veslačkom treneru, Nikoli Braliću:

“Predivno je čuti ovo da smo olimpijski pobjednici i moramo se malo naviknuti na to ali moram spomenuti jednog čovjeka koji nije tu trenutno – to je Nikola Barlić i on nas je doveo do zlata i njemu se trebamo zahvaliti”, rekao je Valent, a prenosi Media servis.Damir Martin, veslanje

Najveći aplauz dobio je skromni Damir Martin: “Fale mi riječi kako bi opisao ovo što sam proživio u posljednjih deset dana, nakon što sam proveslao u cilj i nakon što sam ostvario svoj najveći rezultat u karijeri. Najmanje ću pogriješiti ako zahvalim svim ljudima koji su pomogli, svi oni koji su željeli, a nisu mogli nadam se da će uspjeti i nadam se da ćemo svi skupa u Tokio i da tamo stanem na najvišu stepenicu”, poručio je sjajni Damir Martin kojeg je nekoliko milimetara dijelilo od najvišeg postolja.