STEVO CULEJ: Davno sam se priklonio Miri Kovaču – on je najbliže HDZ-u

“Smatram da nikako ne bi trebalo biti pristranosti prema bilo kojem kandidatu, nego da bi svi trebali krenuti s iste pozicije”, rekoa je o izbornoj unutarstrančkoj utrci u HDZ-u zastupnik te stranke Stevo Culej.

“Nikad neću reći bilo što što bi štetilo stranci, no ja sam se na sastanku županijske organizacije usprotivio sugeriranju članstvu da dođe u Vukovar podržati jednog kandidata – a kada je u pitanju drugi kandidat nije bilo poziva….

Davno sam se priklonio drugoj opciji, Miri Kovaču. Na terenu je vidljivo da članstvo nije upoznato s namjerama Mire Kovača i njegovog tima. Nitko iz rukovodstva lokalnih ogranaka nije upućen na podršku Kovača, ali je kod druge strane znatno drugačije”, rekao je Culej u razgovoru za N1.

“Kovačev tim podržavam jer mi izgleda najbliže HDZ-u i onom pobjedničkom timu koji ja poznajem. Ovaj HDZ koalira s ljudima koji nimalo i ničim ne predstavljaju istinski HDZ kakav je bio. Ovo je novi HDZ meni neprepoznatljiv i osjećam ga kao bljutavu sol. Ako u Saboru ustanem i moram ulaziti u raspravu sa svojim koalicijskim partnerom, onda mi nismo tim za boljitak”, rekao je Culej.