STALA UZ PEOVIĆ: Zašto propagirate parazite? – pita Ljiljana Nikolovska

Zahuktavaju se kampanje za izbor predsjednice ili predsjednika Hrvatske, skupljaju se još potpisi, a ima i bezbroj komentara, kao i javnog svrstavanja uz pojedine kandidatkinje i kandidate.

Ljiljana Nikolovska, nekadašnja sjajna i popularna pjevačica grupe Magazin, koja danas živi u Americi, na društvenim se mrežama ponekad javi svojim komentarima i pogledima na političku i svaku drugu situaciju u Hrvatskoj.

Ovaj je put na Facebooku u predsjedničkim izborima stala uz kandidatkinju Radničke fronte Katarinu Peović i to pojasnila:

“Nekad smo imali federalne referendume za sve i svašta, a dionice su isle radniku. ‘Ko nas je poslije pitao za mišljenje o prisvajanju društvene imovine i resursa guzonjinom sinu i kćeri za $1? Jesu li IKOG od Vas pitali smiju li strancima prodati vodu, obalu, patente, postrojenja, tvornice, radnička i humana prava, a kamoli da su vas isplatili za ulog?

Sad imate jednu kapitalističku stranku s dva ogranka, koji igraju “dobar i loš pandur” igricu, jer krajnji rezultati su uvijek skoro isti – oni su u Klubu, vi ste na Meniju.

I opet propagirate favoritne parazite, jer ih procjenjujete na račun izgleda i istrošenih parola. A ispred nosa vam je nepotkupljiva kandidatkinja iz RF-a, s ozbiljnom namjerom da to mijenja, koju ni ne vidite?

I’m so disappointed, but than again, it’s not you, it’s me…”

PISALI SMO:

NIKOLOVSKA ŠTRAJKAŠIMA: Pričekajte ponude s jahtama za ljetna predavanja – čitajte OVDJE.

Komentiraj