SRETNA RIJEKA OSVOJILA KUP: Odlična Lokomotiva gađala stativu i gredu

Lokomotiva i Rijeka igrali su na šibenskom Šubićevcu finale Hrvatskog kupa. Pobijedila je Rijeka 1:0, zgoditkom Halilovića i tako obranila kup.

Dvadesetak minuta igralo se žustro, ali bez pravih prilika. U 6. minuti Lončar je pucao iz teške situacije za Rijeku, a Uzuni u 20. za Lokomotivu, ali nije bilo uspjeha.

Opasne su kontre Lokomotive, Uzuni i Kastrati. U 30. minuti sjajno je prodro Uzuni, ubacio oštru loptu paralelno s golom, ali nitko nije bio na njoj. I onda u 42 minuti sjajna akcija Lokomotive, sjurio se Kastrati, dao u sredinu, naletio je Tolioć, ali Pandur brani. Najbolja prilika na utakmici.

U 45. minuti problem za suca. Mesrinaj je visoko podigao nogu u kaznenom prostoru, a Andrijašević je pao kao pokošen. Nije bilo kazne za Lokomotivu.

U 49. minuti Halilović u prilici za Rijeku, ali puca pokraj gola.

Dvije minute kasnije Kastrati pogađa stativu Rijeke! Opet kontra Lokomotive, loptu uzima Kastrati, daje Uzuniju, on mu vraća a Kastrati pogađa stativu. U 59. sjajno puca Tolić, a Pandur brani.

rijeka

U 63. minuti Escoval je srušio s leđa rukama Kastratija, Pejin je pokazao na bijelu točku, ali nakon provjera VAR-a bio je to samo slobodan udarac s ivice kaznenog prostora.

I nakon nekoliko prilika Lokomotive slijedi kazna. U 74. minuti Rijeka vodi 1:0. Pavičić je vidio samog Halilovića, a on puca i Grbić je nemoćan. Lokomotiva ide na sve ili ništa, pa u 86. Čolak izbija sam pred Grbića, ali Grbić brani.

U trećoj minuti nadoknade od sedam minuta bomba Jakića i pogađa gredu! Lokomotiva nema sreće.

Rijeka: Pandur; Galović, Velkovski, Escoval; Štefulj, Lončar, Pavičić, Halilović, Braut; Čolak, Andrijašević

Lokomotiva: Grbić; Čeliković, Kolinger, Mersinaj, Karačić; Cokaj, Jakić; Uzuni, Tolić, Kastrati; Tuci

Komentiraj