SREDNJI PRST KAO TEMA: Evo što o njemu, Grabar-Kitarović i Škori kaže Božinović

HDZ svoju kampanju za parlamentarne izbore nastavlja u 6. izbornoj jedinici. Nositelj liste, ministar unutarnjih poslova Davor Božinović posjetio je Veliku Goricu gdje je izjavio kako u ovoj izbornoj jedinici očekuju šest mandata, kao i na prošlim izborima.

Izvor: Media servis

Tom prigodom, Božinović nije komentirao i potez bivše predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović koja je sinoć predsjedniku Domovinskog pokreta Miroslavu Škori pokazala srednji prst, aludirajući na njegovu izjavu da bi se silovane trudne žene o pobačaju trebale konzultirati sa svojom obitelji.

“Predsjednica je reagirala na način koji je odabrala i to je njezin izbor. Mislim da se radi o pokretu, nije ona jedina. Dakle, to je veća grupa žena koja je na društvenim mrežama tako reagirala. One su odabrale taj način slanja poruke i to je njihov izbor.”

Škorinu izjavu da je to vulgarno te protiv naroda i kardinala, Božinović je ovako komentirao:

“To je njihov odabir. On je to tako doživio. Ja to ne gledam kao dio kampanje za parlamentarne izbore, već je to komunikacija nekoga tko je rekao nešto prilično neprimjereno i onih koje su se našle pogođene takvom njegovom izjavom.”

Komentiraj