SPLIĆANIN NESTAO U BEOGRADU: Matej Periš (28) otišao na plesni podij i nije se vratio

Matej Periš (28) iz Splita nestao je u Beogradu u petak tijekom noćnog izlaska. Obitelj moli sve koji imaju bilo kakvu informaciju da se jave.

Matej Periš je s društvom otišao u Beograd dočekati Novu godinu, no iznenada je nestao. S prijateljima je bio u noćnom klubu, svi su bili zajedno za stolom, a Periš je u jednom trenutku otišao na plesni podij i nakon toga mu se gubi svaki trag.

“Matej je inače miran momak i sportaš. Diplomirani ekonomist, ne bi sam otišao, a da se nikome ne javi”, rekao je Matejev otac Nenad Periš, inače međunarodni vaterpolo sudac, za Novu TV.

Mladić se nije javio roditeljima i isključen mu je mobitel.

Matejeva obitelj poslala je poruku javnosti: “Svaka nam je informacija zlata vrijedna. Ako nešto znate, molimo Vas da se javite na broj +38598432700. Hvala svima.”

Njegov nestanak prijavljen je policiji te je pokrenuta potraga, a obitelji se javilo i hrvatsko veleposlanstvo u Beogradu koje kontaktira s tamošnjom policijom.

Matej je visok 188 centimetara, ima plave oči, ravan nos i jače je tjelesne građe.

Nenad Periš kaže kako je njegov sin u Beograd otputovao s prijateljima koje poznaje cijeli život. Oni su svi dali svoje iskaze policiji, a provjeravaju se i nadzorne kamere kluba.

Obitelj moli sve koji imaju bilo kakve informacije o Matejevom nestanku ili trenutnoj lokaciji da se jave policiji.