SPISATELJICA MAJA SAČER: Oni od poreza neće odustati – rješenje je referendum, ili da nas 2 milijuna ne platimo uplatnice

Podijelite članak

maja sačer, portret

Andrej Plenković, premijer koji je “osluškivao bilo naroda”, pa je potom rekao kako će biti odgođen porez na nekretnine, odmah je uzburkao duhove među onima koji su za tu odgodu “zaslužni”.

Ima, naravno, svakojakih stavova i reakcija, a rteagirala ej i spisateljica Maja sačer, koja se žustro angažirala ne na odgodi poreza na nekretnine, već na tome da on bude ukinut i zabranjen.

O tome se još jednom oglasila na Facebooku:

“Ovo Lipino prisvajanje zasluga za odgodu poreza je besmislica. Njihova je peticija pokrenuta prije više mjeseci i dok se sad stvari nisu zahuktale, jedva su došli do 60.000 potpisa.

Jasno je da je Vlada najavila odgodu zbog referenduma (jer je referendum obvezujuć, a peticija nije), kako bismo se svi sad opustili, po mogućnosti odustali od skupljanja potpisa, da nam ovaj zamah propadne, pa da oni uvedu porez kasnije.

Moramo znati da oni od poreza NEĆE ODUSTATI NIKAD, osim ukoliko ih mi na to PRISILIMO.

Bilo bi lijepo kad bismo se prestali dijeliti na ove i one (upravo što sustav želi-zavadi pa vladaj) i kako bismo se oko ovog važnog nacionalnog pitanja ujedinili i riješili to na način da porez bude ukinut i zabranjen, a ne tek odgođen.

A to je moguće ili referendumom ili da nas 2 milijuna jednostavno ne platimo kad nam stignu uplatnice. Što mislite, što je izglednije? :)”

PISALI SMO:

PROTIV POREZA NA NEKRETNINE: Ako nećete plaćati taj harač, pročitajte ovo – poziva spisateljica Maja Sačer – čitajte OVDJE.

maja sačer, faksimil

Komentiraj