SPEKTAKL ZA DJECU: Sjajni Jacques Houdek rasprodao “LIsinski” – dolazi i u Split

Odrastanje djece novoga tisućljeća obogatio je album posvećen klincima i klincezama koji je posebno za njih snimio omiljeni im Jacques Houdek.

Prepoznatljivo izdanje “KAD SI SRETAN – najljepše dječje pjesme” ušlo je u svaki dom, a u neke i više puta – nemali je broj ljudi koji mu je slao poruke kako su kupili i nekoliko albuma jer su se od tolikoga slušanja potrošili. Najprodavaniji je to album za djecu novoga milenija, a tematski je vezan i već tradicionalni koncert u zagrebačkom hramu kulture KD “Vatroslav Lisinski” u koji tisuće djece dolazi svakoga prosinca čuti svoje omiljene pjesmice u izvedbi Gospodina Glasa.

Jacques i njegova vesela ekipa oduševljavaju tisuće klinaca i njihove cijele obitelji glazbenom bajkom koju im priređuju tradicionalno od 2015. godine. Svake godine za koncert se traži ulaznica više, a ove će se godine koncert u velikoj dvorani Lisinski održati čak dva puta. U nedjelju 4. prosinca u 10 i 12 sati 4.000 klinaca stvorit će nove uspomene na glazbenom putovanju na kojem ih njihov Jacques oduševi pjesmicama kao što su ‘Kad si sretan’, ‘Nije lako bubamarcu’, ‘Kad Anine noge gaze’, ‘Kad se male ruke slože’, ‘Zeko i potočić’, ‘Moja mala djevojčica’ i dr.

Nakon zagrebačkog spektakla za djecu i cijelu obitelj, koncert po prvi put seli u Split gdje će biti održan u SC Gripe, u nedjelju 11. prosinca. Ove će blagdane, tako, po najveselijem koncertu pamtiti i splitski mališani, a Jacques najavljuje nova iznenađenja za iduću godinu kada ovaj najpopularniji album za djecu slavi svoj 18. rođendan!

S punoljetnim albumom odrasta niz generacija, a kao najveću vrijednost Jacques često ističe dječju iskrenost i osjećaj za dobru emociju – ‘Djecu se ne može prevariti! Ili te vole i ne – mi se osjećamo već 18 godina i to je najbolji pokazatelj naše ljubavi, povjerenja i nezaboravnih druženja! Svake godine jedva čekamo ponovni susret s kojeg uvijek ponesemo najljepše neprocjenjive i nezaboravne uspomene!’, zaključio je Mr. Voice koji sa svojim timom marljivo priprema ovogodišnje uzbudljive spektakle za djecu.