SPEKTAKL CETINSKOG: Tony na zagrebačkom Trgu bana Jelačića – subota 14. travnja!

Podijelite članak
Foto: Hit produkcija
Foto: Hit produkcija

Drugi rođendan Magente 1, Hrvatski Telekom proslavit će ove godine na najljepši mogući način, velikim koncertom Tonyja Cetinskog na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu, u subotu, 14.04. u 20:00 sati.

Poklon je to svim korisnicima Magente 1, jedinstvene kombinacije pogodnosti koja objedinjuje internetske, mobilne i TV usluge Hrvatskog Telekoma, ali i svim Zagrepčanima i njihovim gostima. Štoviše, poklon je to i svim poklonicima vrhunske glazbe u Hrvatskoj, s obzirom da će koncert biti streaman putem MAXtv-a, MAXtv To Goa, tportala te Facebook i YouTube kanala Hrvatskog Telekoma.

toni_cetinski_sasa_kramar_natasa_rapaic_iva_sulentic_foto_by_hit_produkcija-1

Cijeli rođendanski poklon predstavljen je na inovativan način, po prvi puta održana je Facebook live 360 press konferencija, tijekom koje je Tony najavio koncert.

Iznenađenjima tu nije kraj, s obzirom će na koncertu Tony ugostiti i zvijezde u dolasku: Davida Temelkova, Juru Brkljaču i Marka Kutlića, kojima i na taj način pruža nesebičnu podršku na njihovom glazbenom putu. Da će koncert 14. travnja biti prava glazbena poslastica, svjedoči i činjenica da će Tony na njemu nastupiti u društvu deset atraktivnih gudačica.

Zagrebački koncert bit će i savršena prigoda za promociju novog albuma Tonyja Cetinskog ‘Kao u snu’ koga fanovi s nestrpljenjem očekuju. Album će premijerno biti objavljen na dan koncerta i dostupan ekskluzivno za besplatni download na mobilnoj aplikaciji Moj Telekom.

toni_cetinski_i_miroslav_rus_foto_by_hit_produkcija

Druženje nakon press konferencije nije propustio ni jedan od najvećih regionalnih skladatelja i tekstopisaca Miroslav Rus, koji će se na novom albumu pojaviti kao autor jedne od skladbi, za koju Tony već sada ističe da je genijalna i ‘strašna’ u pozitivnom smislu.

Uz Tonyja, zagrebačkoj press konferenciji nazočili su i Nataša Rapaić, članica uprave HT-a i glavna operativna direktorica za privatne korisnike, te Saša Kramar, član Uprave HT-a i glavni operativni direktor za poslovne korisnike, koji su tom prigodom najavili sve novitete Magente 1 i Hrvatskog Telekoma, uključujući novi uslugu Internet posvuda, s MiFi uređajem.

Foto: Hit Produkcija

Komentiraj