SPASIO SE SKOKOM U MORE: Evo što je o napadu u Splitu ispričao vratar Crvene zvezde

Igrači i vodstvo vaterpolista Crvene zvezde održali su pressicu na kojoj su iz svog kuta oslikali huliganski napad na njihove igrače koji se dogodio na splitskoj Rivi.

Igrači su pojašnjavali kako nsu nikoga provocirali, da su povrh dresova crvene boje s grbom kluba  imali plave trenirke i da su samo željeli popiti kavu.

A kada su sjeli u jedan lokal na Rivi prišao im je konobar koji je vidio grb ispod jakne i rekao im da se pokriju.

Aleksandro Kralj, vratar, inače Crnogorac, kaže kako je prvo mislio da je šala, ali onda je shvatio da nije, već da je to rečeno kao prijetnja.

“Udarali su me šakama. U tom kaosu, skinula mi se jakna, ostao sam nasred Rive u Zvezdinoj trenirci. Tad su se fokusirali na mene. Krenuli su palicama, noževima… rekli su da će ubit četnika…”, ispričao je Kralj.

“Počeo sam trčati da spasim živu glavu… U tom momentu, vidio sam da jedan ide nožem prema meni, zakačio me nožem po nozi… jedino rješenje za spas je da skočim u more. I policija mi je poslije rekla da sam dobro učinio. Mislio sam da sam se spasio. Tad su me počeli gađati kamenjem, vikali da će ubit četnika, tad sam bacio sve sa sebe, skinuo sam, nisam znao šta da radim. Nakon par minuta kaosa, huligani su se razbježali.

Najviše me zaboljelo što ljudi koji su se okupili nastavili vikati ubij četnika. Govorio sam da sam sportaš, vaterpolist… Došla je policija i tek tad sam bio spašen”, ispričao je Kralj i zahvalio i splitskoj policiji na pomoći.

Komentiraj