ŠOŠTARIĆ NOVI TRENER ZAGREBA: Iznenadio me poziv, moramo se bacati na glavu za svaku loptu

Nenad Šoštarić novi je trener rukometnog kluba Zagreb. Bivši izbornik hrvatskih rukometašica Nenad Šoštarić debi na klupi Zagreba imat će u četvrtak u Ligi prvaka kada u Arenu stiže makedonski Pelister. Šoštarić je posljednjih šest godina vodio popularne “Kraljice šoka”.

Izvor: Media servis

“Poziv u Zagreb za mene je bio iznenađenje i nisam ga očekivao. Ovo je veliki iskorak, a s druge strane zatvaranje jednog životnog kruga. Naravno da nam je cilj proći grupu u Ligi prvaka. Moramo unijeti svu energiju, želju i srce i zaista vjerujuem da se može dosta toga napraviti”, rekao je na početku predstavljanja Nenad Šoštarić koji je pohvalio rad svog prethodnika Andrije Nikolića.

“Timur prošle sezone kada nismo prošli skupinu je bio fizički bolestan. Tako reagiraju pravi sportaši. Tako sam i ja reagirao kao i grač, nisam po tjedan dana izlazio van da me prijatelji ne zafrkavaju”, objasnio je novi trener Zagreba i dodao da je pogledao nekoliko utakmica idućeg Zagrebovog suparnika Pelistera.

“To je momčad koja je ove sezone nekoliko stranih igrača dovela i spojena je od njih i domaćih, ali i nekoliko mladih. Ovo je prva utakmica u kojoj je Zagreb favorit, koju moramo dobiti, a ne sumnjam da to i možemo. Put je borbenost. Rođen sam u ovom gradu. Ovaj grad priznaje samo pobjednike, ali i borce koji se bore do daske i koji se bacaju na glavu za svaku loptu i na one koji doslovno umiru za boje svoga dresa”, zaključio je Šoštarić.

Zagreb protiv Pelistera igra u četvrtak od 18:45 u zagrebačkoj Areni, a ulaz za sve navijače je besplatan.