SOPIĆ I BURA OKO LIVAJE: Onaj tko je platio ulaznicu može vikati što hoće, ali…

U jadranskom derbiju Rijeka u subotu dočekuju Hajduk na svom stadionu u utakmici 11. kola SuperSport HNL-a. 

“Na početku se moram ispraviti jer rekao sam prije sedam dana da pola grada živi za ovu utakmicu, ispravili su me i pojasnili da cijela Rijeka živi za ovu utakmicu. Ne smijemo podlegnuti pritisku, moramo odigrati svoju utakmicu, da damo sve što možemo u tom trenutku i pokušamo uzeti tri boda”, rekao je trener Rijeke Željko Sopić.

“Za ovakve utakmice se živi, sve su to mladi igrači i ne treba neki prevelik teret stavljati na njihova leđa. Ja ga ne osjećam. Utakmica je kao i svaka druga, ali kakav bih bio čovjek i trener da ne želim svaki ogled pobijediti?”

Jedno od pitanja ticalo se i Marka Livaje i incidenta s Rujevice nakon kojeg neko vrijeme nije nastupao za reprezentaciju.

Podsjetimo, nakon što je Livaja krenuo u obračun s nekim navijačem nakon što ga je on vrijeđao, Livaja je otkazao i Daliću.

“Ne mislim da će se tenzije prenijeti na travnjak. .. Onaj tko je platio ulaznicu ima pravo vikati što hoće, ali što ja mislim o tome, to je druga stvar.

Najvažnije je da momčad bude izolirana od toga. Kao igrač igrao sam na sto ili ne znam koliko stadiona i kao trener vodio utakmice. Nisam svaki put bio sretan kako su se navijači protivničke, a nekad i moje momčadi ponašali. To je tako, to je dio folklora i s time živimo”, rekao je Sopić.