ŠOK NA RUJEVICI: Hajduk u 98. minuti srušio Rijeku 3:2

Rijeka i Hajduk na Rujevici su igrali derbi utakmicu 16. kola HNL-a. 

Nakon bolje igre Rijeke u prvom poluvremenu i niz prilika poveo je Hajduk u 45. minuti. Krovinović je dao Melnjaku, a on je gurnuo u sredinu, Livaja se okrenuo i s pet metara zabio pod gredu.

U 46. bura na terenu. Zakuhalo se na terenu. Navijač je upao u teren, nastala je gužva, ali se vrlo brzo sve smiruko. Livaja je potrčao s centra i bacio navijača Rijeke na pod kako bi obranio suigrače, a ubrzo su stigli i zaštitari i spriječili možda još veći sukob na terenu.

U 64. minuuti je 1:1. Nakon ubačaja Vučkića, Drmić lijepo zabija glavom.

Rijeka traži pobjedu, napada. U 75. VAR ima posla – je li penal za Rijeku, jer je Katić je pogodio nogom u glavu Pavičića, koji se srušio.

Provjerava i sudac Pejin i pokazuje na kazneni udarac.  Murić puca u jednu stranu, a Kalinić odlazi u drugu. Rijeka vodi 2:1-

Kratko je trajalo veselje Rijeke. Jer u 81. kazneni udarac za Hajduk. Princea je lopta pogodila u ruku, a Pejin je nakon gledanja VAR-a pokazao na penal. Za 2:2 pogađa Livaja.

Rijeka pokušava doći do vodstva. Sedam je minuta sudačke nadoknade. A onda u petoj minuti nastavka opasna kontra Hajduka i mnogo sreće za Rijeku., ali Mlakar je promašio. I onad u zadnjoj sekundi zabija Mlakar za 2:3.

RIJEKA: Zlomislić, Tomečak, Velkovski, Galović, Krešić, Vučkić, Gnezda, Pavičić, Ampem, Selahi, Drmić.

HAJDUK: Kalinić, Lovrencsics, Katić, Simić, Elez, Melnjak, Fossati, Krovinović, Sahiti, Livaja, Biuk.

 

 

 

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!