SMRT YOUTUBERA: Mirko Rašić (32) pronađen mrtav – ovo su dirljive riječi njegove zaručnice

Poznati srpski youtuber Mirko Rašić pronađen je mrtav u Surčinu, u okolici Beograda, a našao ga je njegov kolega.

Mirko Rašić (32), kojeg su pratile više od 143 tisuće pretplatnika, pronađen je mrtav u jednoj hali u Beogradu, prenosi Telegraf.rs.

Detalji smrti još nisu poznati.

Rašić je vodio kanal “Neovlašćeni serviser” na YouTubeu, a i na Instagramu ga je pratilo gotovo 126 tisuća pratitelja.

Svoju zadnju objavu podijelio je točno dan prije smrti, a u videu je pokušao objasniti što vozači ne bi smjeli raditi tijekom vožnje.

Od njega se na društvenim mrežama oprostila i zaručnica Marijana, i to silno emotivnim riječima.

“Svemiru moj nedosanjani, ljubavi mog života, najbolji čovječe kojeg sam upoznala i pored kojeg sam doživjela najveću sreću u životu, nadam se da si na nekom boljem mjestu i da si konačno pronašao mir koji nismo uspjeli stvoriti na ovom planetu. Znaj samo da će tvoj lik i djelo živjeti i dalje, jer kao što si znao reći, nisi ti za džabe Rašić, živjet će tvoja riječ zauvijek!

Nikada ponosnija što sam zauvijek ostala službeno tvoja zaručnica, a neslužbeno najponosnija žena na svijetu što sam tvoja! Pali raketu, letimo na drugi planet, svijete moj! Gledaj me, bit ćeš ponosan, kako si uvijek bio. Najponosniji Rašić (pratit ću vatromete i zvijezde padalice, ne brini) Do kraja svijeta”, napisala je Marijana uz fotografije i videe koje je podijelila na Instagramu.

Ne ustručavajte se potražiti pomoć
Ako se vi ili netko vama blizak suočava s određenim psihološkim poteškoćama ili se jednostavno nalazite na životnom raskršću u potrazi za pravom odlukom, nemojte se nikad ustručavati i pitati za pomoć i razgovor. Donosimo vam nekoliko kontakata gdje možete porazgovarati s punim povjerenjem sa stručnjacima koji će vam sigurno pomoći:

Centar za krizna stanja i prevenciju suicida pri KBC-u Zagreb
Nazovite na telefon 01/2376-470 kad god vam zatreba pomoć od 0 do 24 sata, liječnici su uvijek spremni porazgovarati s vama i pomoći vam. U Centar za krizna stanja pri KBC-u Zagreb možete doći i bez najave i uputnice svakim danom između 8 i 20 sati.

Hrabri telefon
Ako ste maloljetno dijete ili roditelj koji se suočava s različitim odgojnim izazovima, možete se obratiti stručnjacima na Hrabrom telefonu. Ako ste dijete nazovite na besplatni broj 116-111.
Broj Hrabrog telefona za mame i tate je 0800-0800. Linija je otvorena svakim radnim danom od 9 do 20 sati.

Psihološki centar TESA
Psihološki centar TESA udruga je koja već 25 godina daje besplatnu psihološku pomoć i podršku zdravom razvoju građana.

Nazovite na broj: 01/4828-888 – radnim danom od 10 do 22 sata ili im se javite mailom za savjet na psiho.pomoc@tesa.hr