SMRT U POŽARU: U svojoj kući u Bjelovaru stradao 67-godišnjak

Nakon požara u obiteljskoj kući u Bjelovaru, u Ulici Mlinovac, pronađen je mrtav 67-ogodišnji vlasnik kuće, priopćila je policija.

U priopćenju PU bjelovarsko-bilogorske se navodi:Jučer, 15. siječnja, oko 13.00 sati, u Bjelovaru, Ulica Mlinovac, došlo je do požara u jednoj obiteljskoj kući.

Policijska uprava je dojavu Centra 112 zaprimila u 13.54 sati.

Požar su gasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Grada Bjelovara pri čemu je u kući, u prostoriji kuhinje pronađen mrtav 67-godišnji vlasnik.

Očevidom na mjestu događaja, uz stručnu pomoć inspektora zaštite od požara je utvrđeno da je uzrok ovog požara otvoreni plamen (neutvrđenog izvora) koji je izbio u dnevnom boravku. U požaru je izgorio dio sjedećeg namještaja, dok je uslijed djelovanja požara došlo i do začađenja kuhinje koja se nalazi u sklopu dnevnog boravka.

Po nalogu Županijskog državnog odvjetništva u Bjelovaru u ponedjeljak, 17. siječnja, obavit će se obdukcija smrtno stradalog muškarca kako bi se utvrdio točan uzrok smrti, te se poduzimaju i ostale potrebne radnje kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog nesretnog događaja.

O događaju slijedi posebno izvješće Županijskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru.