SMRT U LOVIŠTU: Lovac (45) preminuo u virovitičkoj bolnici od ozljeda

U nedjelju 7. studenog oko 11.30 sati na području otvorenog lovišta u blizini mjesta Mala Dapčevica, održan je lov na krupnu divljač u kojem je sudjelovalo više lovaca.

Prilikom pogona divljači došlo je do smrtnog stradavanja 45-godišnjeg lovca koji je zadobio strijelnu ozljedu glave od koje je preminuo po dolasku u Opću bolnicu Virovitica, stoji u priopćenju MUP-a koje prenosimo u cijelosti.

Očevid su obavili policijski službenici Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske, a temeljem naloga Općinskog državnog odvjetništva u Bjelovaru sutra 09. studenog obaviti će se obdukcija u Općoj bolnici Virovitica.

U svezi navedenog događaja u tijeku je kriminalističko istraživanje u cilju razjašnjavanja svih činjenica i okolnosti oko smrtnog stradavanja 45-godišnjaka.

Još se ne zna tko je ispalio smrtonosni hitac. Svi su u šoku, doznaje portal Klikni.hr.

U šoku su i sugrađani stradalog muškarca. U Grubišnom Polju, gdje je živio kažu kako je riječ o marljivom i vrijednom sugrađaninu.

“Ostavio je za sobom suprugu i troje djece. Svi smo u šoku, nismo mogli ni zamisliti da bi se nešto ovakvo moglo dogodit”, rekao je kolega lovac, prenosi Klikni.hr.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!