SMJENA U TZGZ: Martina Bienenfeld unaprijedila turizam u Zagrebu, ali…

Martinu Bienenfeld smatraju jednom je od najzaslužnijih osoba za podizanje ljestvice u radu Turističke zajednice Grada Zagreba, što je posljednjih godina rezultiralo pravim procvatom turizma u metropoli.

Piše: Branimir Fagač

No, s obzirom na to da je žena koja je stvorila zagrebačko turističko čudo nositeljica Bandićeve liste za EU izbore, sve je izglednije da bi to mjesto mogla uskoro i napustiti.

“Ako preferencijalnim glasovima osvojim mandat poštovat ću volju građana i njihovo mišljenje, a TZGZ će nastaviti raditi odličan posao jer je to ured u kojem rade angažirani, odgovorni, predani ljudi s izrazitim osjećajem za timski rad”, kazala je Bienenfeld.

Iako politika, kako i sama često zna reći, nije njen prvi odabir, ističe kako se neki ključni problemi mogu riješiti upravo i jedino kroz političko djelovanje.

Stoga, otkriva na što će se najviše fokusirati ako uđu u EU parlament.

“Poticala bih ulaganje u sektor turizma i preko turizma, koji se horizontalno dotiče svih sfera djelovanja, poticala bih razvoj kulturnih i kreativnih industrija, start up kompanija vezanih uz turizam, ekološke poljoprivrede te tako jačala i druge gospodarske grane. Jednako tako, kao ženi i samohranoj majci u fokusu bi mi bili daljnje jačanje pozicija žena u društvu te mladi, gdje bih isticala važnost obrazovanja i omogućavanja boljih životnih uvjeta kako bismo mlade generacije zadržali u Domovini”, pojasnila je nositeljica liste BM 365 – Stranke rada i solidarnosti.

Ističe da njoj osobno, kao i ostalim nestranačkim stručnjacima s liste, puno znači što im gradonačelnik Bandić daje u potpunosti odriješene ruke.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!