SMJENA U BRLOGU: Medveščak ima novog trenera

Youtube
Youtube

Trenerski veteran Douglas Bradley preuzet će EBEL momčad Medveščaka od dosadašnjeg glavnog trenera Connora Camerona koji sporazumno odlazi.

Dosadašnji glavni trener medveščakove EBEL momčadi Connor Cameron dogovorio je s vodstvom Kluba raskid Ugovora. Razilaženju je prethodila želja glavnog trenera Camerona da se vrati u Kanadu zbog obiteljske situacije kao i niz loših rezultata u posljednje vrijeme.

Na Cameronovo mjesto dolazi zagrebačkoj publici već od prije dobro poznat trenerski veteran, amerikanac Douglas Bradley. Bradley je u Medveščaku bio od 2009. do 2011. kada je obavljao nekoliko klupskih funkcija. U sezoni 2009./10. bio je medveščakov Direktor hokejskih operacija i Sportski direktor. U sezoni nakon toga radio je kao pomoćnik glavnog trenera Teda Satora, od kojeg je u sredini sezone, također nakon niza poraza i lošeg plasmana momčadi na ligaškoj ljestvici, preuzeo momčad kao glavni trener. Nakon Medveščaka radio je kao pomoćnik glavnog trenera u Wheeling Nailersima u ECHL-u (2013. – 2015.), a zatim kao glavni trener u mađarskom DVTK Jegesmedvek zvanih Polarni medvjedi. Bradley ima bogato EBEL iskustvo, uz Medveščak bio je i trener slovenskih Jesenica i austrijskog Innsbrucka.«Postigli smo dogovor o povratku Douga Bradleya u Medveščak. Bradley sa sobom donosi bogato iskustvo vođenja momčadi u EBEL-u te ima vrstu energije i karaktera za koji vjerujemo da će potaknuti naše igrače da budu uspješniji, da igraju u skladu sa svojim stvarnim potencijalom. Vjerujemo kako imamo odličnu momčad, momčad koja može I koja želi izboriti doigravanje i dovoljno je vremena da ostvarimo taj plan i da promijenimo poredak na ljestvici u našu korist”, najavio je Fox.

Bradley će se momčadi pridružiti 26. prosinca u Villachu, a vodit će je kao trener na domaćoj utakmici protiv Graza 28. prosinca u Zagrebu. Do Bradleyeva dolaska i preuzimanja momčad vode dosadašnji pomoćni treneri Dylan Beston i Carter Beston – Will koji ostaju u Klubu, stoji na službenoj stranici Medveščaka.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!