SMIJENJEN OBRVAN: PPD Zagreb će do daljnjega voditi Valčić i Špoljarić

Rukometni klub PPD Zagreb smijenio je trenera Ivicu Obrvana.

Izvor: Media servis

Do sporazumnog raskida ugovor s upravom kluba došlo je zbog negativnog bodovnog salda u četiri domaće utakmice EHF Lige prvaka u kojima je hrvatski rukometni prvak od mogućih osam osvojio tri boda, a što odudara od ovogodišnjih ciljeva i ambicija našeg kluba, objavili su iz rukometnog kluba PPD Zagreb.

“Gospodinu Ivici Obrvanu želimo se zahvaliti na proteklih 18 mjeseci u kojima je s iznimnim profesionalizmom vodio našu prvu ekipu, pritom ostvarujući zacrtane ciljeve. Nažalost, broj osvojenih bodova u četiri domaće utakmice ovogodišnje Lige prvaka nije bio u skladu s klupskim ambicijama, što je u određenoj mjeri poremetilo naše ovosezonske planove te smo u dogovoru s gospodinom Obrvanom shvatili kako je stiglo vrijeme za reakciju s naše strane.

Gospodinu Ivici Obrvanu želimo sve najbolje na profesionalnom i privatnom planu te mu se u ime svih naših igrača, osoblja i trenera od srca zahvaljujemo”, poručio je direktor rukometnog kluba PPD Zagreb Vedran Šupuković.

Prvu momčad do daljnjega će, počevši s prvenstvenim susretom s KTC Križevcima ove subote, voditi pomoćni treneri Tonči Valčić i Denis Špoljarić.