ŠKORO U SINJU: Na Pantovčaku neću glumiti fotomodela – parlamentarni sustav ne djeluje

“Nemam namjeru na Pantovčaku glumiti fotomodela. Mislim da je 20 godina dovoljno da vidimo da parlamentarni sustav u Hrvatskoj ne djeluje u pravom smislu te riječi i sve se svodi na to da jedan čovjek, koji je na čelu neke vodeće stranke, koalicije, rješava iza 4 zida”, rekao je danas u Sinju predsjednički kandidat Miroslav Škoro.

“Mene takav predsjednički mandat, u kojem predsjednik glumi gljivu, ne zanima. Predsjedniku mora biti omogućeno da pokrene neku incijativu. Trenutno se uloga predsjednika HR obavlja kao protokolarna”,ističe Škoro, kako prenosi Večernji list.

Rekao je i kako nema namjeru s nikim polemizirati, te da je Zoran Milanović imao potrebu sam nešto komentirati, pa mu je uzvratio. “Ako se sretnemo, razgovarat ćemo, zašto ne”, rekao je Škoto i ustvrdio kako se ne skriva iza društvenih mreža, kako će u svojoj kampanji iznositi svoj program i da jeu predizbornoj kampanji 30 godina, koliko nastupa pred ljudima.

Činjenicu da predsjednica Koloinda Grabar Kitarović još nije najavila pohod na drugi mandat Škloro je komentirao rečenicom: “Danas je lijep i sunčan dan, možda će danas”.

 

Komentiraj