ŠKORO SLAŽE DESNICU: Tu je već Hasanbegović – čekaju se Suverenisti, Most i Željka Markić

Danas smo doktor Igor Peternel, Stipo Mlinarić i ja položili vijenac žrtvama komunizma u Gračanima, objavio je Miroslav Škoro, čelnik Domovinskog pokreta, na društvenoj mreži.

“Pridružio nam se i doktor Zlatko Hasanbegović, predsjednik Bloka za Hrvatsku s kojim smo postigli koalicijski dogovor o zajedničkom izlasku na izbore.

Na današnji dan kada neki obilježavaju, a možda i slave godišnjicu smrti Josipa Broza Tita, šaljemo poruku da je Tito bio diktator pod čijim su režimom učinjeni strašni zločini.

Ti zločini nisu ispitani i zalagat ćemo se za to da se svi zločini svih totalitarnih režima kroz prošlost znanstveno i utemeljeno obrade da bismo mogli neometano ići u budućnost koja je pred nama”, piše Škoro.

Škoro je rekao kako žele stvoriti stabilnu desnu opciju, razgovara se s Hrvatskim suverenistima, s Mostom, a volio bi vidjeti uza se i Željku Markić, kaže.

“Neki članovi Domovinskog pokreta su razgovarali s gospođom Markić, nisam dobio nikakvu povratnu informaciju za sada. Ja se nadam i ne vidim razloga zašto nam se ne bi pridružila i gospođa Markić”, rekao je Škoro.

Nije bio određen kada je riječ o postizbornoj koaliciji s HDZ-om, baš kao niti Hasanbegović.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/MiroslavSkoroofficial/photos/a.1361864807214181/3000020130065299/?type=3&theater” bottom=”30″]