ŠKORO PORUČIO: Moram u samoizolaciju, ali žao mi je što ni ostali neće raditi jer je Plenković ukinuo parlamentarizam

Čelnik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro mora do 29. listopada biti u samoizolaciji jer je u srijedu sudjelovao na zatvorenoj sjednici saborskog Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost nakon koje se ispostavilo da je sudionik, saborski zastupnik Franko Vidović, pozitivan na koronavirus.

Na Facebooku Škoro je objavio:

Samoizolacija do 29. listopadaNakon sjednice Odbora za nacionalnu sigurnost, na kojoj sam sudjelovao u srijedu, ispostavilo se kako je član Odbora Franko Vidović pozitivan na Covid 19. Danas poslijepodne mi je javljeno da moram u samoizolaciju do 29. listopada, ako ne razvijem simptome.

No, ne idu svi sa sastanka u samoizolaciju – liječnik tvrdi da se Covid 19 ne širi aerosolno. Zbunjen sam čudnim tumačenjima i mjerama, kao vjerojatno i cijela hrvatska javnost ovih dana. Zasad nemam simptome i poštovat ću preporuku da ostanem kući.

Još jednom izražavam žaljenje što ni ostali saborski zastupnici zbog prisilne stanke neće moći raditi posao za koji su izabrani, iako nemaju koronu, jer je tako odlučio Andrej Plenković, ukinuvši na sljedeća dva tjedna parlamentarizam u Hrvatskoj.

Komentiraj