ŠKORO PORUČIO: Kada vam konjokradice i plaćenici kažu da sam odustao – lažu!

Čitam često u komentarima kako je Škoro odustao od glazbe ili politike i kako je teško bolestan, pa će sad ovo ili ono …

Napisao je to na Facebooku naš popularni pjevač i političar Miroslav Škoro i nastavio:

Dakle, glazbom se profesionalno bavim gotovo 40 godina i od glazbe se ne može odustati, nju u sebi imaš ili nemaš.

Jedino što se može dogoditi je da glazba odustane od tebe. Bogu hvala, i dalje skladam nove pjesme i održavam koncerte, a ove ću godine na Požeškom festivalu održati koncert i nastupiti s pjesmom „Daj još jednu“.

Bavljenje politikom držim kao nešto što je obveza svakog od nas kao građana demokratske Hrvatske. Politika se tiče svih nas i ako se mi nećemo baviti njome ona će se sigurno baviti nama. Na žalost, profesionalni političari iz bivšeg sustava i njihova djeca, vladaju našom zemljom ignorirajući stvarne probleme.

Zamislite liječnika kojemu dođete s lošom kliničkom slikom, a on vas pošalje kući i kaže da je sve u redu?! Svi se moramo baviti politikom i izlaziti na izbore u što većem broju jer, dok nas vode liječnici koji ne prepoznaju bolesti i ne znaju ili ne žele liječiti društvo u kojem živimo, nećemo zaustaviti svekoliku propast.

Za uspjeh u bilo kojem pothvatu, trebaju nam resursi, kapital i rad. Naše resurse više ne kontroliramo mi, kapitala nemamo, nego čekamo milostinju od EU, a vrijedne hrvatske ruke rade i grade druge države.

Nama trebaju promjene, od izbornog zakona, pa na dalje. Ako pustimo da se politikom bave samo profesionalni političari, onda će jedine promjene biti da više neće krasti jedni, nego drugi.

Eto, jedini razlozi “pauze” u mojoj glazbenoj karijeri su srčani problemi i operacija 2018. godine kao i pandemija korona-virusa koja je doslovce zaustavila sve na dvije godine.

Stoga, dragi moji, kada vam konjokradice, plaćenici i loši bravari kažu ili napišu da sam ja “odustao” od nečega, onda znajte da lažu i govore ono što bi oni željeli da se dogodi. U meni ima još snage za poneki stih, uživam u svakom nastupu i s guštom idem na sva ročišta u sudskim sporovima koje sam pokrenuo protiv loših sluga, lošihih gospodara.Veselim se svakom vašem osmjehu i hvala vam što me činite boljim od njih!