ŠKORO OPTUŽUJE: Vlada pogodovala grupaciji iz Srbije – koronavirus na Adria Touru nanio štetu Hrvatskoj

Za koronavirus na turniru Adria Tour u Zadru Miroslav Škoro, čelnik Domovinskog pokreta, optužio je Vladu i Nacionalni stožer.

Škoro tvrdi da su počinili nesagledivu štetu Hrvatskoj, kako je Hrvatska postala prva vijest u svijetu jer se koronavirus vratio te da se radi o pogodovanju Vlade grupaciji iz Srbije.

Njegovu objavu na Facebooku prenosimo u cijelosti:

“Promocijom i dopuštanjem da se zaobiđu SVI SIGURNOSNI I ZDRAVSTVENI PROTOKOLI kod organizacije tzv. ADRIA TOUR teniskog turnira, Vlada RH i Stožer, kojem je na čelu ministar Božinović, počinili su nesagledivu štetu Hrvatskoj i napravili najgoru moguću kampanju protiv dolaska turista u Hrvatsku.

Hrvatska je postala prva vijest, ali nažalost, kao država u koju se koronavirus vratio! Organizatori su, uz javnu potporu Vlade RH, prekršili sve zakone i propise, ne testiravši nikoga od sudionika turnira! I ne samo to, nego su snishodljivo pohodili taj događaj te javno objavili snimke zabava po noćnim klubovima u susjednoj državi.

Tu je sasvim očito pogodovanje Vlade RH grupaciji iz Srbije, koja je organizator cijelog događaja. Zbog toga tražimo da svi odgovorni, koji su odobrili da se na ovaj način zaobiđu hrvatski zakoni, odmah podnesu ostavke te da Vlada RH odmah JAVNO OBJAVI IZVJEŠĆE I IMENA SVIH ODGOVORNIH KOJI SU SMIJENJENI!”, piše Škoro na Facebooku.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/MiroslavSkoroofficial/posts/3126036840796960″ bottom=”30″]

Komentiraj