ŠKORO O PENAVI KAO PREDSJEDNIKU: Stranački vrh je sve odradio po onoj staroj Staljinovoj

Miroslav Škoro, bivši predsjednik Domovinskog pokreta gostovao je u RTL-u Danas i nije mogao izbjeći pitanja o njegovom nasljedniku Ivanu Penavi.

Bivši stranački prijatelj i kolega, službeno je zauzeo vašu sad bivšu poziciju. Jeste se čuli s njim?

Ne, to jedna zanimljiva teza koja se provlači cijelo vrijeme o tome kako smo mi u nekim prijateljskim odnosima i moram iskoristiti ovu priliku da kažem da Penava čovjek kojeg ja poznajem i s kojim sam imao prigodu sresti se par puta. No, međutim, biti prijatelj, ako je po definiciji biti prijatelj oni koji se poznaju u nuždi i nevolji, definitivno nisam bio s gospodinom Penavom – rekao je Škoro za RTL.

Jeste li prije bili prijatelji s gospodinom Penavom?

U zadnjih dva mjeseca, vrlo teških dva mjeseca za moju obitelj i za mene, nije mi ni jednom nazvao.

Razočarao vas je u tom trenutku i sada više nije vaš prijatelj?

Gledajte, da bi vas netko mogao razočarati, morate se prije s njim oduševiti. Tako da nije me razočarao.

Izvor: Domovinski pokret

Niste nikada ni bili prijatelji?

Nismo, mislim šta je to sad bitno. Ja sam rođen u Višnjevcu 1962. godine imao nekoliko prijatelja cijeli svoj život, a nekoliko sam stekao u međuvremenu, ali ne bi gospodina Penavu ubrojio u to.

Nije bilo potrebe da mu čestitate na izboru?

Pa ja mislim da se nitko nije ni iznenadio činjenicom da je gospodin Penava izabran za predsjednika Domovinskog pokreta. To smo znali i vi i ja još u kolovozu. Dakle, stranački vrh je to odradio, čini me se po onoj staroj Staljinovoj kada su izbori dobro pripremljeni ne treba ih i održati. Tako da, čestitam mu ovom prigodom.

Komentiraj