ŠKORO O GOVORU PREDSJEDNIKA: Pred Veliki tjedan to su ružne poruke

Podsjetimo, jučer je predsjednik Zoran Milanović premijera Andreja Plenkovića, predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića i čelnika SDSS-a Milorada Pupovca okarakterizirao likovima iz špageti-vesterna “Ružni, prljavi, zli”, pa je tako jednog nazvao ružnim, drugog prljavim, a trećega zlim.

Miroslav Škoro, kandidat za zagrebačkog gradonačelnika, je danas obišao trešnjevačku tržnicu te građanima dijelio maslinove grančice kao simbol mira i dobra, a upitan za predsjednikov istup ustvrdio je kako bi se tu moglo govoriti i o drugom filmu – “Za šaku dolara”.

“Iza svega stoje interesi i korupcijske radnje kojima smo svi svjedoci, klijentelizam i igrokaz onih koji su na vlasti i štetu čine ovoj državi i narodu”, ustvrdio je Škoro, kako piše N1.

Ponovio je svoj stav da “zakon vrijedi jednako za sve, pa tako i za Milanovića“. “Zakone s kojima se ne slažemo treba u demokratskoj proceduri promijeniti”, dodao je.

Osvrnuvši se na Milanovićev istup, rekao je da su “pred Veliki tjedan to ružne poruke, ali od koga dolaze, navikli smo”.