ŠKORO IDE U UTAKMICU ZA GRADONAČELNIKA: Puca li na fotelju Zagreba u kojoj je godinama Bandić?

Gostujući u emisiji RTL Danas na pitanje hoće li Domovinski pokret imati svoje kandidate na lokalnim izborima, Miroslav Škoro je odgovorio, “naravno da će imati svog kandidata”.

Na dodatno pitanje hoće li imati i kandidata za gradonačelnika Zagreba rekao je: “Imat ćemo kandidata gdje god procjenimo da bi to bilo valjano. Ne samo za Domovinski pokret nego i za, na neki način, ono što nam je cilj, poboljšanje te demokratskih procesa u Hrvatskoj”.

“Radimo na izgradnji mreže u Hrvatskoj, imamo oko 7000 članova. Uvjeren sam da ćemo i na lokalnim izborima biti vrlo bitan faktor”, kazao je za RTL Danas. Na pitanje je li razmišljao da i on bude kandidat u nekom od gradova, rekao je da je razmišljao.

Na pitanje kojem rekao je: “Ne bi smjeli baš sve otkriti večeras, ali, jako blizu”. Na pitanje radi li se o Zagrebu rekao je: “Ne bih sada o tome, ali je jako blizu”. Na ponovljeno pitanje je li jako blizu Zagreba ili je jako blizu da to bude Zagreb rekao je: “Jako je blizu. U stvari, ja predlažem da se vi i ja viđamo jedanput mjesečno i da ja vama otkrivam slovo po slovo. Ne bih sada o tome, ali definitivno ćemo imati kandidata za Zagreb”, kazao je Škoro koji je potvrdio da će on biti kandidat u jednom od gradova na lokalnim izborima.

Komentiraj