SKIPERICA O PERNARU: Iskrcat ću ga s jedrilice – on je rasist i sociopat

Nakon što je provela duže vrijeme s Ivanom Pernarom na jedrilici, kapetanica Lexi progovorila je o svom iskustvu s njim i navela niz neugodnih situacija i njegovih nevjerojatno uvredljivih izjava.

Pernara je odlučila izbacittittr, kaže, zbog njegovih stavova, ali i nezainteresiranosti za jedrenje. Ističe da zna biti jako sladak, karizmatičan, a ponekad i šarmantan. “On je kršćanin s dobrim namjerama, fin momak, samo ima nered u glavi. Namjere su mu dobre, a ideje loše. Mislim da u Hrvatskoj sve to već znaju, a ja sve to sporo shvaćam”, napisala je na blogu.

Čak 90 posto stvari o Pernaru ne želi otkriti javnosti, jer želi biti diskretna. Ali piše kako je narcisoidan i da se nekoliko puta izderao na nju.

Većinu vremena provodi surfajući internetom s kojeg “pokupi ono najgore”. Često govori o “crncima” i Židovima. Citirala je njegovu izjavu da se “u društvu crnaca nikada ne možeš opustiti”.

Pernar govori kako su Židovi krivi za štošta, da je holokaust židovska propaganda, a ropstvo crnačka i da je Hitler trebao dovršiti svoje “konačno rješenje”.

“Da, on je divlji rasist i sociopat koji voli naciste”, šokirana je Lexi.

“U svemu podbacuje i beskoristan je. Više odmaže nego što pomaže. S njim je više troška nego koristi.

Ne bavi se plovidbom. Uvijek je na mobitelu ili izgubljen u vlastitim mislima. Gotovo da uopće ne primjećuje moje postojanje i jedrilicu”, napisala je Lexi.

Na koncu je rekla da će ga iskrcati s jedrilice prvom prilikom.

Ispovijest skiperice o plovidbi s Ivanom Pernarom u cijelosti možete pročitati OVDJE.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ivan Pernar (@pernar.ivan)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ivan Pernar (@pernar.ivan)