SJEDIT ĆE U DVIJE FOTELJE: Zlatko Komadina – Pobijedim li bit ću i župan i predsjednik SDP-a

zlatko komadina

Primorsko-goranski župan i potpredsjednik SDP-a Zlatko Komadina izjavio je da ako postane predsjednik SDP-a neće dati ostavku na mjesto župana.

Utrka za mjesto šefa SDP-a između sadašnjeg predsjednika Zorana Milanovića i njegovog takmaca Zlatka Komadine svaki se dan zaoštrava i svaki dan možemo pročitati nešto novo. Ovaj put i ne oštro.

“Naravno da će predsjednik stranke dobar dio obaveza imati u Zagrebu, ali to nije nikakav problem s obzirom na ekipu, na to da imam dovoljno iskustva ovdje u županiji, i s obzirom na moderna sredstva i tehnologije”, kaže Komadina Media servisu.

Komadia se osvrnuo i na slučaj Lozančić.

„Grozim se stranačkih šefova tajnih službi ili percepcije koja se stvara u javnosti. Naše tajne službe imaju civilni i saborski nadzor. Prema tome, bilo koje postavljanje ili razrješenje dužnosnika tajnih službi mora biti nakon što se utvrde činjenice na saborskom povjerenstvu i putem civilnog nadzora, a ne što se netko nekom ne sviđa. Pa nećemo valjda mijenjati šefove tajnih službi kada dođe vlast HDZ-a ili dođe vlast SDP-a. Mislim da takvo društvo sigurno baš ne želimo,“ rekao je Komadina.