SJAJNI MEĐIMURSKI STUDENTI: Trojka u polufinalu najvećeg svjetskog studentskog natjecanja

Paula Grabar, Dalibor Valkaj i Luka Škoda, ekipa je međimurskih studenata s riječkog Sveučilišta.

A sada su u središte pozornosti došli jer su se plasirali u polufinale najvećeg svjetskog studentskog natjecanja.

Njime se promiče inovativnost i ideje u suvremenoj tehnologiji.

Ako međimurska trojka bude uspješna u polufinalu očekuje ih veliko finale u Parizu.

Ovo natjecanje već više od 30 godina mladima pruža priliku da se za njihova rješenja i ideje čuje te da se njima obogate tehnološka rješenja.

Ove godine pred natjecateljima je bio zadatak kreiranje tehnološkog rješenja koje će unaprijediti kozmetičku industriju.

Milena Shipkovenska, regionalna direktorica ljudskih potencijala tvrtke L’Oreal, rekla je: „L’Oréal Brandstorm je za ovu godinu pripremio izazovan zadatak – upotrebu novih tehnologija u kozmetičkoj industriji i kreiranje inovacija koje odražavaju pravu svrhu naše tvrtke: stvaranje ljepote koja pokreće svijet.

Studenti su pozvani da u svojim idejama koriste najnovije tehnologije, bilo da se radi o proizvodima, uslugama ili iskustvima,  istovremeno vodeći računa da budu održiva i inkluzivna. Veliki odaziv timova koji su nam predstavili svoja rješenja govori u prilog velikom potencijalu, kreativnosti i znanju ovih mladih ljudi.

Uistinu se veselimo što i ovu godinu imamo izvrstan tim iz naše regije koji će nas potencijalno predstavljati na velikom finalu u Parizu.“