SJAJNA VIJEST ZA NAVIJAČE: U Dinamo se vraća kapetan Arijan Ademi

Sve se čini na tome da se Arijan Ademi vrati u Dinamo! Procurila je takva informacija iz Maksimirske 128 te bi se kapetan i legenda kluba trebala vratiti i ponovno zaigrati u modrom dresu.

Dinamo bi otkupio njegov ugovor od kineskog kluba Beijing Guoana za otprilike milijun eura, a Ademi bi se odrekao dijela plaće koju mu je u Kini iznosila oko 1,5 milijuna eura, donose Sportske novosti.

Ademiju se očito nije dopaslo u Kini, a u zadnje četiri utakmice tri puta je bio na klupi, a jednom je igrao nekoliko minuta. Je li to bilo povezano sa željom za njegovim odlaskom, ne zna se.

Zadnji dan je za prijavu igrača za Konferencijsku ligu, hoće li Dinamo riješiti “slučaj” Ademi.

Podsjetimo i trener Sergej Jakirović je nakon utakmice s Osijekom rekao da će Dinamo pokušati dovesti još nekoliko igrača.

“Svjesni smo da je u nogometu dosta nezahvalno umiroviti jedan broj. Gledajući povijest Dinama i koje su sve legende igrale za naš klub i pritom ostavile veliki trag, GNK Dinamo odlučio je da neće umiroviti niti jedan broj iz poštovanja prema svim velikanima koji su nastupali za naš klub.

Ipak, klub je istodobno donio odluku da će broj pet biti povučen iz upotrebe u plavoj svlačionici sve dok se Arijan Ademi ne odluči prestati aktivno baviti nogometom, odnosno dok ne zaključi svoju igračku karijeru. Do tog trenutka Dinamov broj pet bit će isključivo rezerviran samo za njega”, objavljeno je nakon što je Ademi otišao iz Dinama.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!