SJAJNA IGRA VARAŽDINA: Drožđek golčinom pokvario planove Osijeka

U Varaždinu je protiv Varaždina igrao Osijek svoju važnu utakmicu, jer mu je igrala pobjeda kako bi dosegnuo drugo mjesto koje sljedeće sezone vodi u Ligu prvaka.

Ali, Varaždin, koji pod vodstvom Samira Toplaka igra sjajno, iako je osigurao opstanak, igrao je kao da spašava vlastitu kožu.

U 9. minuti prilika za Osijek. Ndockyt je tukao s desna, lopta se odbila d0 Marića koji je s pet metara promašio cijeli gol. Nevjerojatno što je promašio najbolji strijelac lige.

Varaždin je potom bio sve opasniji i u 39. minuti fantastičan zgoditak Drožđeka za 1:0. Neviđenim udarcem s 30 metara pogodio je same rašlje i Ivušić je bio nemoćan. Bio je to možda i najljepši zgoditak cijele sezone.

Onda u 44. minuti bomba Obregona i prečka. Velika prilika za Varaždin i za 2:0. Sve je započeo Drožđek, dao Kolariću, a on vratio Obregonu.

Na početku drugog poluvremena, u 46. minuti sjajna prilika za Marića, ali s pet metara sjajno barni Nevistić.

Potom veliki pritisak Varaždina, tri kornera za redom. Ali bez rezultata. I u 55. minuti velika sreća za Osijek. Ubacio je Mamić, uklizao je Majstorović ispred istrčalog Ivušića i preusmjerio loptu u stativu. Umalo je postigao autogol.

Osijek potom sve čini ne bi li barem izjednačio. Trener Osijeka Kulešević ubacuje Belju u napad, Pilj, veznjak, ide van. U 73. na ubačaj pokušava Marić petom, ali pokraj gola.

I onda u sudačkoj nadoknadi dvije fantastične obrane Nevistića.

 

 

 

Komentiraj