SINČIĆ PRIJAVIO KRIMINAL EPPO-u i OLAF-u: Prvi je vinkovački HDZ, ali svi će doći na red, kaže

Plenković je mislio da nas se riješio, ali kao bumerang će mu se vratiti sav naš trud i njihov kriminal, kaže europarlamentarac i ćelnik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić, koji je zajedno s Goranom Kajkićem predao prijave tijelima Europske unije.

Ovo je Sinčićeva objava na Facebooku:

“// PRIJAVA KRIMINALA EPPO-u i OLAF-u //

Hrvatska je najljepša zemlja, Hrvatska je dom. Ali je 30–godišnjom pljačkom devastirana do temelja. Došlo je vrijeme da se oporba ujedini i da pomete iz Hrvatske, zbog budućnosti svih nas i naše djece, sav kriminal i korupciju, a osobito osuđenu kriminalnu organizaciju zvanu HDZ.

Dvije godine smo se bavili istraživanjem, a sada slijede dvije godine razotkrivanja, podnošenja prijava, rada sa europskim institucijama, jer se na hrvatske nažalost, ne može računati. Prvi je na redu vinkovački HDZ.

Neka se ne uvrijede virovitički ili kninski, a osobito glava, svi će doći na red. Zbog sumnje u počinjenje pljačke javnog novca, sa kolegom vijećnikom Goranom Kajkićem, svoje smo dokaze predajemo u OLAF i EPPO.

Plenković je mislio da nas se riješio, ali kao bumerang će mu se vratiti sav naš trud i njihov kriminal”.

Naknadno je objavljen i video uz tekst:

“// PRIJAVA HDZ-a EUROPSKIM INSTITUCIJAMA – PRVI DIO //

U protekle dvije godine moji ljudi bavili su se istraživanjem kriminala. Kako se po gotovo ni jednoj kaznenoj prijavi koju je Živi zid unazad 6 godina predao u Hrvatskoj nije postupalo logičan je nastavak naše borbe u Europi.
Hdz je osuđena kriminalna organizacija. Do parlamentarnih izbora u Hrvatskoj ima 3 godine. U te 3 godine, ovdje iz srca Plenkovićeve oaze, rušit ćemo ih jednog po jednog, a dokrajčit ćemo ih 2024. U Hrvatskoj. A oni na koje računa da će ga štiti, postat će njegovi progonitelji”.