SINČIĆ O SEBI ILI PERNARU KAO PREMIJERU: Šansa je svakim danom sve veća!

Foto: Živi zid
Foto: Živi zid

Čelnik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić, stranke koja neprestano raste, gostovao je na N1 televiziji i među ostalim još jednom ponovio kako Živi zid neće s nikim u koaliciju.

“Nakon izbora se ne ide ni s kim, Petrov je uzalud potrošio svoje mandate. Da imam takvu snagu, išao bih u oporbu. Onaj kojem to nije jasno… meni je jasno nakon dvije Vlade HDZ-a da ne može doći do promjena. Dvije koalicije su dovele do toga da se kažnjavaju zastupnici koji ne dolaze na sjednicu što pozdravljam”, rekao je Sinčić za N1, pa nastavio:

“Sve stranke su sudjelovale u vlasti, neke su pretrčavale, a samo je stagnacija i nazadovanje. Možda se pojavi još neka stranka s kojom će se moći surađivati. HDZ i SDP, ima tamo dobrih ljudi, ali kada dođe petak – oni glasaju protiv sebe i svojih birača”.

Odgovorio je i na zanimljivo pitanje – kolika je šansa da u dogledno vrijeme dođu na 76 glasova i da on ili Pernar postane premijer:

“Šansa je svakim danom sve veća. Građani vide da neće biti sreće glasanjem za stare političke strukture. Živi zid je originalna politička stranka koja se bori za suverenitet RH. Neka predlože promjene i mi ćemo ih rado podržati”.

Da uđete u koaliciju mogli bi pogurati svoje prijedloge.

“Već sam objasnio da je Most išao s tom idejom i vidjeli smo kako je to završilo dvaput. Hrvatskoj trebaju sustavne radikalne promjene. Promjene se mogu napraviti iz oporbe uz veliki pritisak, odnosno ako se promijeni mentalitet da se glasa za ono što je dobro, a ne za one koji predlažu. Pogledajte samo Sanadera, danas mu se sudi, što se tek radilo na nižim razinama koja nisu bila pod povećalom. Nema sreće u radu s njima”, odgovorio je Sinčić.

Komentiraj