SINČIĆ O IMUNOLOŠKOM ZAVODU: Nikome nije stalo i nikoga nije briga – ispitao sam 26 svjedoka

ivan vilibor sinčić

Ivan Vilibor Sinčić, čelnik Živog zida i saborskog Povjerenstva za Imunloški zavod ogorčen je odnosom drugih članova, posebno HDZ-a, prema radu i cijeloj problematici, pa konstatira kako “nikome nije stalo i nikoga nije briga”.

Na Facebooku je o tome napisao:

Ovo je bila zadnja sjednica povjerenstva za Imunološki zavod. Ako ste pratili ispitivanje svjedoka, vidjet ćete da sam ih uglavnom, njih 26, ispitivao sam. Na većinu sjednica dolazio sam sam.

Radio sam cijelo ljeto, nisam bio na godišnjem, nisam bio na odmoru sa obitelji. Jer mi je stalo do zavoda. Mislio sam, vjerovao sam, da u tom Saboru ima još poneki zastupnik kojem je stalo. Ako ne do zavoda, onda barem do dužnosti koje im je dao Sabor. To mi je bila najveća pogreška.

Nikome nije stalo i nikoga nije briga.

U četvrtak sam sazvao posljednju sjednicu za izglasavanja zaključaka, koje sam pisao sam, noćima.

Potpredsjednica povjerenstva, HDZ-ova Grozdana Perić, zamolila je da je odgodimo na petak, njima je tako više odgovaralo. Birali su i sat.

U petak, nijedan član HDZ-a nije se pojavio, čak ni navedena Perić.

Jasno je danas da je njima u samom početku bilo u planu da ruše kvorum na dan izglasavanja zaključaka.

Jer za to neće odgovarati pred sudom, za zlodjela koja su se radila u Imunološkom bi.

Molim vas da svakog dana imate na umu da te ljude nije ni najmanje briga za vas, za državu, za društvo. Oni su tamo isključivo zbog sebe, svoje plaće i sve dok su takvi na vlasti ni mi ni naša zemlja, ni naša djeca nemamo nikakvu budućnost. Svojim glasom za takve spodobe uništavate i sebe i svoju imovinu i budućnost malih ljudi koje ste stvorili i koji imaju pravo odrastati u sretnoj zemlji.

U utorak ću iznijeti zaključke koje sam donio, vjerojatno ću opet biti sam, nikog drugog nije briga.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/vilizapredsjednika/photos/a.1505432283009289.1073741828.1504547499764434/1979516958934150/?type=3&permPage=1″ bottom=”30″]

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!