SINČIĆ NAKON ULTIMATUMA PERNARA: Šest ću dana razgovarati s kolegama i neću donositi odluke

Podijelite članak

Predsjednik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić obratio se javnosti priopćenjem brzo nakon isteka u ultimatuma koji je Ivan Pernar sinoć postavio Vladimiri Palfi, Sinčićevoj supruzi i potpredsjednici stranke.

“S obzirom na veliku količinu informacija koje se u kratkom vremenu pojavljuju u medijima i na količinu emocija, kao najodgovornija osoba u stranci imam obvezu prema biračima, javnosti i članovima postupati zrelo i trezveno, kao odgovoran čovjek i odgovoran političar.

Sljedećih šest dana inzistirat ću na seriji sastanaka s kolegama na svim razinama u stranci te do završetka tih sastanaka neću donijeti niti jednu stranačku odluku.

Kriza u stranci rješava se dijalogom, a ne ultimatumima”, stoji u priopćenju Sinčića.

A Pernar se odmah potom oglasio na Facebooku i najavio kako on i Bunjac izlaze iz Živog zida:

U 11 sati na konferenciji za medije izlazim iz Živog zida, kao i kolega Bunjac. Kolega Sinčić donio je konačnu odluku koja je bila i očekivana, po još jedan put stao je na stranu svoje supruge. Interes stranke, volja članstva i mišljenje javnosti nažalost mu je nebitno.

Što se tiče dijaloga kojeg sada zagovara i on sam zna da ga već godinama nema i to zbog osobe čija ostavka se danas traži.

Komentiraj